IViR pubquiz: de alumni editie


Hoe vaak is het IViR ondertussen verhuisd?
Wie geeft het langst les op het IViR?
Welke docent nam altijd gekke attributen mee naar de les?
Waar ging de ‘Endstra-tapes’ zaak ook alweer over?

 

Test je IViR en informatierecht kennis tijdens de IViR pubquiz: de alumni editie op donderdag 18 mei vanaf 19.30u in het Atrium cafe. Met Tarlach McGonagle en Gerard Mom als Quizmaster en bureau Brandeis als sponsor van de biertjes en bitterballen.

Verzamel je studiegenoten en neem weer eens contact op met de slimste  jongen of het slimste meisje uit de klas. Of kom gewoon langs en maak een team ter plekke! Teams mogen uit maximaal 6 personen bestaan.

Strijd mee naar de titel slimste alumnus of alumna van het IViR en ga naar huis met mooie prijzen. Tip: er zijn ook prijzen te winnen voor origineelste teamnaam!

Teams kunnen zich alvast opgeven door een mailtje te sturen naar alumni@ivir.nl. Vermeld hierin je teamnaam + deelnemers.

Wat:  De IViR pubquiz: de alumni editie
Wanneer: Donderdag 18 mei 2017 vanaf 19.30 uur (de pubquiz start om 20.00u)
Waar: Atrium cafe. Oudezijds Achterburgwal 237, naast de Oudemanhuispoort. De ingang van het cafe bevindt zich aan de Vendelstraat.
Aanmelden:  Stuur een mailtje naar alumni@ivir.nl met eventueel je teamnaam + deelnemers. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd!

De pubquiz wordt mede mogelijk gemaakt door bureau Brandeis.